2. sz. melléklet: Ajándékjegy vásárlási és felhasználási feltételek

Hatályba lépés: 2018.12.18.

 

A CINEMA CITY MAGYARORSZÁG AJÁNDÉKJEGYEINEK VÁSÁRLÁSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI

A Cinema City Magyarország Házirendjének 2. számú melléklete

 

 

1. FOGALOM MEGHATÁROZÁSOK

a. Ajándékjegy kibocsájtója: Cinema City Hungary- I.T. Magyar Cinema Kft. (a továbbiakban: „Cinema City”). Az I.T. Magyar Cinema Kft., egy Magyarországon bejegyzett társaság, amelynek bejegyzett székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24. I. em., adószám: 12294910-2-44, cégjegyzékszám: 01-09-663792, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

b. CINEMA City MAGYARORSZÁG mozijai:

Cinema City Alba, Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Balaton, Cinema City Campona, Cinema City Debrecen, Cinema City Duna Pláza, Cinema City Győr, Cinema City Miskolc, Cinema City Nyíregyháza, Cinema City Pécs, Cinema City Savaria, Cinema City Sopron, Cinema City Szeged, Cinema City Szolnok, Cinema City Westend, Cinema City Zalaegerszeg

c. Ajándékjegy - papír alapú ajándékutalvány, vagy elektronikus voucher kód, amelyet a tulajdonos a Cinema City mozik pénztárjaiban vagy a www.cinemacity.hu weboldalon keresztüli jegyvásárlásakor használhat fel, s ez jogot biztosít a tulajdonosnak a vetítéseken való részvételhez. Kizárólag a Cinema City által kibocsátott Ajándékjeggyel lehetséges a mozijegy vásárlás, amelyen egyedi azonosító szám szerepel. Elektronikus voucher kód esetén az azonosító szám maga a voucher kód.

 d. Felhasználó: az Ajándékjegy tulajdonosa.

 e. Mozijegy - a Cinema City Magyarország filmvetítésein való részvétel jogait igazoló dokumentum.

 f. Weboldal: www.cinemacity.hu

 

2. ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

a. Az Ajándékjegy megvásárlásával és használatával a Felhasználója kijelenti, hogy elolvasta e dokumentumban foglalt szabályokat, megértette a szövegét, s elfogadja tartalmát.

b. Ajándékjegyek megvásárolhatóak minden Cinema City mozi pénztárában.

c. A Cinema City fenntartja magának a jogot arra, hogy az Ajándékjegyeken túl más típusú utalványokat adjon el, amelyek alkalmazási körét és felhasználásának módját külön szabályzatba foglalja.

d. A vetítés előtt Mozijegyre kell váltani az Ajándékjegyet:

  • Minden Cinema City pénztárban vagy
  • A Weboldalon (magába foglalja az online kényelmi díjat, amit a honlapon való vásárlás esetén kell megfizetni) A jegy nem váltható vissza Ajándékjeggyé.

e. Az Ajándékjegy beválthatósága a jegy hátoldalán feltüntetett azonosító szám illetve vonalkód leolvashatóságának függvénye, így kérjük óvja azt. Különösen ügyeljen arra, hogy az azonosító számot/voucher kódot ne ossza meg mással (pl.: fényképen) Abban az esetben, ha az azonosító szám sérült, megrongálódott vagy már felhasználásra került, akkor az Ajándékjegyet nem áll módunkban elfogadni, vagy értékét visszajuttatni.

f. Az Ajándékjegy beváltása az aktuális műsorkínálat függvényében történik, az aktuális műsorról a  Weboldalunkon tájékozódhat. Lehetősége van a jegyfoglalásra Weboldalunkon illetve egyes premium termeink esetében (VIP, 4DX, ScreenX) ügyfélszolgálati telefonszámunkon: 06 80 800 800; külföldről +36 1 999 6161

 

3. AZ AJÁNDÉKJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁNAK FELTÉTELEI:

a. Az Ajándékjegyek a Cinema City hálózatán belül a jegypánztárainkban vásárolhatóak meg személyesen, amelyet kollégáink a kérésének megfelelő jegytípusra állítanak ki.

b. Megvásárolható Ajándékjegy típusok: 2D, 3D, VIP 2D, VIP 3D, ScreenX, IMAX 3D, 4DX2D, 4DX3D

c. Ajándékjegy ára: Az Ajándékjegyek ára városonként és formátumonként eltérő lehet. Kérjük, az aktuális jegyárainkhoz keresse fel Weboldalunkat és a mozik adatlapját, vagy hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat. Az Ajándékjegyek ára a Mozijegy ára plusz az online kényelmi díj.

Cinema City Aréna Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Westend Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Allee Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Duna Pláza Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Campona Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Alba Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Balaton Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Debrecen Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Győr Mozijegy árai  (Infók & Árak fül):

Cinema City Miskcolc Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Nyíregyháza Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Pécs Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Savaria Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Sopron Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Szeged Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Szolnok Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

Cinema City Zalaegerszeg Mozijegy árai (Infók & Árak fül):

 

d. Az Ajándékutalványok a vásárlástól számított 6 hónapig érvényesek.

e. Az Ajándékjegyet nem áll módunkban vissza- vagy készpénzre váltani, vagy érvényességüket meghosszabbítani.

f. Ajándékjegyeinket papír alapon tudja megvásárolni, e-voucherként kizárólag 50 db vagy a feletti rendelés esetén készítjük el.

h. Kedvezmény az Ajándékjegyekre nem vehető igénybe, kizárólag teljes áron kínáljuk azokat.

 

3. AZ AJÁNDÉKJEGY BEVÁLTÁSÁNAK FELTÉTELEI:

 

a. Az Ajándékjegy tulajdonosának joga van egy harmadik személy részére ingyenesen átruházni.

b. Az Ajándékjegy egy harmadik félnek történő átadásakor a tulajdonosa köteles tájékoztatni a későbbi Felhasználót a jelen szabályzatban meghatározott Ajándékjegy használatának feltételeiről.

c. A Cinema City nem vonható felelősségre azért, mert az Ajándékjegy tulajdonosa elmulasztja a harmadik fél tájékoztatását a 3/b. pontban megjelölt információkról.

d. Az Ajándékjegy tulajdonosa nem jogosult az Ajándékjegy értékesítésére a Cinema City előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

e. voucher info: Az Ajándékjegy felhasználója ellenőrizheti Ajándékjegyének típusát és lejárati dátumát a Weboldalon erre a célra létrehozott voucher info felületen. Kérjük beváltás előtt vegye igénybe a voucher info szolgálatatást!

f. Ajándékjegy beváltás online mozijegy vásárlás esetén (2018.12.18 után vásárolt, azaz 2019. jún. 18 utáni lejáratú Ajándékjegyekre érvényes): Az Ajándékjegy Felhasználója mozijegy vásárláskor az Ajándékjegyet beválthatja online a Weboldalon, vagy személyesen a mozik pénztárában. Az Ajándékjegy online mozijegy vásárláskor fizetőeszközként működik, annak egyedi azonosító számát kell megadni a vásárlási folyamat 2. lépésénél. A sikeres beváltáshoz a választott film formátumának és az Ajándékjegy típusának meg kell egyezni, ellenkező esetben a Weboldal hibaüzenetet jelez.

g. Ajándékjegy beváltás személyes vásárlás esetén (2018.12.18 előtt vásárolt, azaz 2019. jún. 18. előtti lejáratú Ajándékjegyekre érvényes): Az Ajándékjegyet a Cinema City mozik pénztáraiban válthatóak be Mozijegyre az aktuális műsorkínálat függvényében. A beváltási lehetőségekről a Weboldalon tájékozódhat. https://www.cinemacity.hu/static/hu/hu/gift-voucher