2. sz. melléklet: Ajándékjegy és Elektronikus ajándékutalvány vásárlási és felhasználási feltételek

2020.11.25.

 

A CINEMA CITY MAGYARORSZÁG AJÁNDÉKJEGYEINEK/AJÁNDÉKKÁRTYÁINAK ÉS ELEKTRONIKUS AJÁNDÉKUTALVÁNYAINAK VÁSÁRLÁSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI

A Cinema City Magyarország Házirendjének 2. számú melléklete

 

1. FOGALOM MEGHATÁROZÁSOK

a. Az Ajándékjegy/Ajándékkártya és az Elektronikus ajándékutalvány kibocsájtója: Cinema City Hungary - I.T. Magyar Cinema Kft.. (a továbbiakban: „Cinema City”). Az I.T. Magyar Cinema Kft., egy Magyarországon bejegyzett társaság, amelynek bejegyzett székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24. I. em., adószám: 12294910-2-44, cégjegyzékszám: 01-09-663792, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

b. CINEMA CITY MAGYARORSZÁG mozijai:

Cinema City Alba, Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Balaton, Cinema City Campona, Cinema City Debrecen, Cinema City Duna Pláza, Cinema City Győr, Cinema City Mammut, Cinema City Miskolc, Cinema City Nyíregyháza, Cinema City Pécs, Cinema City Savaria, Cinema City Sopron, Cinema City Szeged, Cinema City Szolnok, Cinema City Westend, Cinema City Zalaegerszeg

c. Ajándékjegy/Ajándékkártya - papír alapú ajándékutalvány, vagy elektronikus voucher kód, amelyet a tulajdonos a Cinema City mozik pénztárjaiban vagy a www.cinemacity.hu weboldalon keresztüli jegyvásárlásakor használhat fel, s ez jogot biztosít a tulajdonosnak a vetítéseken való részvételhez. Kizárólag a Cinema City által kibocsátott Ajándékjeggyel/Ajándékkártyával lehetséges a mozijegy vásárlás, amelyen egyedi azonosító szám szerepel, ami az egyedi vonalkód alatt található. Elektronikus voucher kód esetén az azonosító szám maga a voucher kód.

d. Elektronikus ajándékutalvány: a Cinema City weboldalán megvásárolható ajándékutalvány, amelynek ellenértékét is elektronikusan egyenlíti ki a vásárló. Az ajándékutalvány mozijegyre váltható a beváltási feltételeknek megfelelően online jegy vásárlásakor vagy a mozijegy mozipénztárban való megvásárlásakor.

e. Felhasználó: az Ajándékjegy és/vagy Elektronikus ajándékutalvány tulajdonosa.

f. Mozijegy: a Cinema City Magyarország filmvetítésein való részvétel jogait igazoló dokumentum.

g. Weboldal: www.cinemacity.hu

 

2. ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

a. Az Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány megvásárlásával és használatával a Felhasználója kijelenti, hogy elolvasta e dokumentumban foglalt szabályokat, megértette a szövegét, s elfogadja tartalmát.

b. Ajándékjegyek/Ajándékkártyák megvásárolhatóak minden Cinema City mozi pénztárában.

c. Az Elektronikus ajándékutalvány a Cinemacity.hu oldalon vásárolható meg és később váltható be online jegyvásárlásnál vagy a mozik jegypénztáraiban.

d. A Cinema City fenntartja magának a jogot arra, hogy az Ajándékjegyeken túl más típusú utalványokat adjon el, amelyek alkalmazási körét és felhasználásának módját külön szabályzatba foglalja.

e. A vetítés előtt Mozijegyre kell váltani az Ajándékjegyet/Ajándékkártyát vagy az Elektronikus ajándékutalványt:

  • az adott Cinema City pénztárban vagy
  • a Weboldalon (magába foglalja az online kényelmi díjat, 120Ft, amit a honlapon való vásárlás esetén kell megfizetni). A mozijegy nem váltható vissza Ajándékjeggyé/Ajándékkártyává vagy Elektronikus ajándékutalvánnyá.

f. Az Ajándékjegy/Ajándékkártya beválthatósága a jegy hátoldalán feltüntetett azonosító szám illetve vonalkód leolvashatóságának függvénye, így kérjük óvja azt. Az Elektronikus ajándékutalvány a rajta található kód alapján váltható be. Különösen ügyeljen arra, hogy az azonosító számot/voucher kódot ne ossza meg mással (pl.: fényképen) Abban az esetben, ha az azonosító szám sérült, megrongálódott vagy már felhasználásra került, akkor az Ajándékjegyet/Ajándékkártyát vagy Elektronikus ajándékutalványt nem áll módunkban elfogadni, vagy értékét visszajuttatni.

g. Az Ajándékjegy/Ajándékkártya vagy Elektronikus ajándékutalvány beváltása az aktuális műsorkínálat függvényében történik, az aktuális műsorról a  Weboldalunkon tájékozódhat. Lehetősége van a jegyfoglalásra Weboldalunkon illetve egyes prémium termeink esetében (VIP, 4DX, ScreenX) ügyfélszolgálati telefonszámunkon: 06 80 800 800; külföldről +36 1 999 6161.

 

3. AZ AJÁNDÉKJEGY/AJÁNDÉKKÁRTYA ÉS ELEKTRONIKUS AJÁNDÉKUTALVÁNY MEGVÁSÁRLÁSÁNAK FELTÉTELEI:

a. Az Ajándékjegyek/Ajándékkártyák a Cinema City hálózatán belül a jegypénztárainkban vásárolhatóak meg személyesen, amelyet kollégáink a kérésének megfelelő jegytípusra állítanak ki.

b. Személyesen megvásárolható Ajándékjegy/Ajándékkártya típusok: 2D, 3D, VIP 2D, VIP 3D, ScreenX, IMAX 3D, 4DX3D, Ajándékkártya - 10 db jegy, Ajándékkártya - Páros VIP 3D

c. Az Elektronikus ajándékutalvány a Cinemacity.hu oldalon vásárolható meg.

d. Online megvásárolható Elektronikus ajándékutalvány típusok: 2D, VIP 2D, IMAX 3D

d. Ajándékjegyek/Ajándékkártyák és Elektronikus ajándékutalványok árai: az Ajándékjegyek/Ajándékkártyák és Elektronikus ajándékutalványok ára városonként és formátumonként eltérő lehet. Kérjük, az aktuális jegyárainkhoz keresse fel Weboldalunkat és a mozik adatlapját, vagy hívja Ügyfélszolgálati telefonszámunkat. Az Ajándékjegyek/Ajándékkártyák és Elektronikus ajándékutalványok árai itt találhatóak (online és a mozik jegypénztáraiban is beválthatóak):

Budapest:

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Pláza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend

Vidék:

Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

d. Az Ajándékjegyek/Ajándékkártyák és az Elektronikus ajándékutalványok a vásárlástól számított 180 napig érvényesek.

e. Az Ajándékjegyet/Ajándékkártyát és az Elektronikus ajándékutalványokat nem áll módunkban vissza- vagy készpénzre váltani, vagy érvényességüket meghosszabbítani.

f. Kedvezmény az Ajándékjegyekre/Ajándékkártyákra és Elektronikus ajándékutalványokra nem vehető igénybe, kizárólag teljes áron kínáljuk azokat.

 

4. AZ AJÁNDÉKJEGY/AJÁNDÉKKÁRTYA ÉS ELEKTRONIKUS AJÁNDÉKUTALVÁNY BEVÁLTÁSÁNAK FELTÉTELEI:

a. Az Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány tulajdonosának joga van egy harmadik személy részére ingyenesen átruházni.

b. Az Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány egy harmadik félnek történő átadásakor a tulajdonosa köteles tájékoztatni a későbbi Felhasználót a jelen szabályzatban meghatározott Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány használatának feltételeiről.

c. A Cinema City nem vonható felelősségre azért, mert az Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány tulajdonosa elmulasztja a harmadik fél tájékoztatását a 15. pontban megjelölt információkról.

d. Az Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány tulajdonosa nem jogosult az Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány értékesítésére a Cinema City előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

e. Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány egyenleg info: Az Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány felhasználója ellenőrizheti Ajándékjegyének/Ajándékkártyájának és/vagy Elektronikus ajándékutalványának típusát és lejárati dátumát a Weboldalon erre a célra létrehozott információs felületen. Kérjük beváltás előtt vegye igénybe a voucher info szolgálatatást: www.cinemacity.hu/voucher-balance

f. Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány beváltás online mozijegy vásárlás esetén: Az Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány Felhasználója online mozijegy vásárláskor az Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalványt beválthatja. Az Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány fizetőeszközként működik, annak egyedi azonosító számát kell megadni a vásárlási folyamat 2. lépésénél. A sikeres beváltáshoz a választott film formátumának és az Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány típusának meg kell egyezni, ellenkező esetben a Weboldal hibaüzenetet jelez.

g. Ajándékjegy/Ajándékkártya és/vagy Elektronikus ajándékutalvány beváltás személyes vásárlás esetén: Az Ajándékjegyet/Ajándékkártyát és/vagy Elektronikus ajándékutalványt a Cinema City mozik pénztáraiban válthatják be Mozijegyre az aktuális műsorkínálat függvényében. A beváltási lehetőségekről a Weboldalon tájékozódhat:

h. A 3D-s előadásokra érvényes Ajándékjegyeket/Ajándékkártyákat és Elektronikus ajándékutalványokat be lehet váltani azonos típusú 2D-s előadásokra is. A Cinema City ezekben az esetekben a jegyárkülönbséget a 3D-s és 2D-s előadások ára között nem téríti vissza.

i. Az „Ajándékkártya - 10 db jegy” voucher felhasználása esetén egy adott naptári napra egyszerre csak 4db jegy váltható be.

j. A Cinema City fenntartja a jogot, hogy bizonyos előadásokra az Ajándékjegyek/Ajándékkártyák és/vagy Elektronikus ajándékutalványok beváltását visszautasítsa.