Mozizz velünk és hozz egy cipősdoboz ajándékot!

 

Legyél te is dobozoló! Varázsoljunk együtt mosolyt idén még több gyermek arcára!

Tudtad, hogy idén már mi is részt veszünk a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójában az

El a kezekkel a Papámtól! filmmel közösen?

Mozizz velünk! Gyere a Cinema Citybe és hozz magaddal egy cipősdobozt ajándékot a rászoruló gyermekeknek!

Az elkészült cipősdoboz ajándékokat november 26. és december 19. között az ország bármely Cinema City mozijában le tudod adni!

Hogy lehetsz dobozoló?

1. Keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt! 

2. Azután döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod ajándékod, s a cipősdobozt töltsd meg ajándékokkal. Cipősdoboz ajándékodba bármit tehetsz, aminek egy gyerkőc örülhet. Ez életkortól és nemtől függően sok minden lehet, ajándékodnak szinte csak a fantáziád szabhat határt, na és persze a doboz mérete. 

Dobozod tartalmazhat:

  • mesekönyvet és ifjúsági könyveket, színezőt,
  • játékot (társasjátékot, kártyát, kockát, építőjátékot, foglalkoztató és készségfejlesztő játékot, babát, autót, labdát, ugráló kötelet, egyéb sporteszközt, stb.),
  • higiéniai felszerelést (dezodort, tusfürdőt, sampont, fogkefét, fogkrémet, fésűt, kézkrémet), édességet ( cukorkát, nyalókát, csokoládét, kekszet)
  • íróeszközt és egyéb iskolai felszereléseket ( füzetet, tollat, filcet, zsírkrétát, színes ceruzát, vízfestéket, temperát, radírt, hegyezőt)
  • kedves lehet még egy képeslap vagy családi fotó néhány üdvözlő sorral, jókívánsággal, de posta- vagy e-mail címed nem célszerű megadni.


Van amit ne tegyek bele a dobozba? Arra kérünk mindenkit, ajándékaitokba NE tegyetek:

  • agresszivitásra késztető képeket, játékokat; pl.: játékpisztolyt, kést, pc-játékot
  • konzervet, romlandó ételeket, gyümölcsöt
  • törékeny tárgyat (tükröt, porcelánbabát, stb.)
  • gyógyszereket
  • sampon, testápoló, egyéb folyékony tárgy esetén tanácsos gondosan becsomagolni azt egy zárható tasakba, hogy sérülés, szivárgás esetén se tegye tönkre az egész ajándékcsomagotokat

Hogyan csomagoljam be a dobozom?
Elkészített ajándékod csomagold be színes csomagolópapírral, lehetőleg külön a tetejét és külön az alját, majd ragaszd le átlátszó cellux ragasztó szalaggal, vagy kösd át zsineggel! Így nem nyílik ki szállítás során, viszont könnyen kinyitható és visszazárható az elengedhetetlen biztonsági átnézések elvégzésekor! A dobozra jól láthatóan írd fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánod ajándékod, pl. így: “fiú 12″ vagy “lány 8″.

3. Az elkészült cipősdoboz ajándékokat november 26. és december 19. között hozd el az ország bármely Cinema City mozijába!

Hova kerülnek az ajándékok?
Az összegyűjtött cipősdoboz ajándékokat a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül juttatja el a gyermekekhez, még az ünnepek előtt. A dobozok elsődleges „kikötői” gyermekotthonok, nagycsaládos szervezetek, kórházak, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolák, egyesületek, alapítványok, civil szervezetek.

Varázsoljunk együtt mosolyt idén még több gyermek arcára!

El a kezekkel a Papámtól!

December 9-től a Cinema City mozikban!