BIZTONSÁGOS MOZIZÁS

“Semmi sem fogható ahhoz, mint amikor moziban nézel meg egy filmet.”


203 nap várakozás után, végre eljött az idő! Június 3-tól újra várunk Titeket a Cinema City mozikban!

A kényelmes és biztonságos mozizás mellett a sokszínű és fergeteges hazai és nemzetközi filmkínálat is garantált lesz. 
 
 

Fontos tudnivalók a biztonságos mozizásról:

  • A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat védettségi igazolvány megléte nélkül.
  • A maszk használata nem kötelező.
  • A Cinema City jegyrendszere az egyes tranzakciók között továbbra is automatikusan kihagy majd egy helyet, ez azonban nem vonatkozik a Cinema City VIP és 4DX formátumaira, ahol a nagyobb székeknek és a kényelmes kialakításnak köszönhetően a távolság adott
  • Minden munkatársunk maszkban dolgozik majd, azok, akik ételt szolgálnak fel kesztyűt is viselnek
  • Folytatjuk a közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyezünk ki. 
  • Kérjük, hogyha teheted, részesítsd előnyben a készpénzmentes fizetést, és használd a kihelyezett kézfertőtlenítő állomásainkat!

 

Sokan kérdeztétek, így újra megerősítjük: a 2020. március 12. és 2021. december 02. között lejáró és még fel nem használt ajándékjegyek érvényességi idejét az újranyitás napjától, június 03-ól, automatikusan és egységesen kitoltuk fél évvel, azaz 2021. december 03-ig érvényesek.

 

Egyéb kérdés esetén keressétek bizalommal ügyfélszolgálatunkat, az ingyenesen hívható 06 80 800 800-as telefonszámon, ahol kollégáink a hét minden napján állnak rendelkezésre délelőtt 10:00 és este 22:00 óra között!