Promóciós feltételek

„A megőrzött mozijegyed most még többet ér!” elnevezésű promóció
HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

 

 

1, A játék szervezője:

 

Az I.T. Magyar Cinema Kft. (székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24., a továbbiakban: Szervező) „A megőrzött mozijegyed most még többet ér!” elnevezéssel promóciót szervez a résztvevő Cinema City mozik látogatói számára, a továbbiakban „Játék”. A Játék lebonyolítója az A4C Marketing Kft. (Székhelye: 1092 Budapest, Bakáts tér 2.), és a MOMART Marketing Kft. (Székhelye: 1126 Budapest, Nagy Jenő u. 2.) a továbbiakban „Lebonyolítók”.

 

 

2, A Játékban résztvevő személyek, részvételi jogosultság:

 

A Játékban valamennyi magyar állampolgárságú, természetes személy jogosult részt venni, aki a Játék időtartama alatt (lásd 3. pont), a Játékban résztvevő Cinema City mozik (lásd 4. pont) valamelyikének előadására egy 2017. november 30. utánra vásárolt és egy 2017. december 1. előtti dátumra szóló mozijegyet vásárol és regisztrál a Játék felületén, a továbbiakban: „Játékos”.

 

A Játékosok az alábbi típusú jegyekkel nem vehetnek részt a Játékban: 0 Ft értékű jegy, Szabadjegy, Tiszteletjegy, Forgalmazói kuponok, Vis major esetekben (pl. bombariadó) kárpótlásként adott Kompenzációs jegy, Sztornózott jegyek (nyomtatott ill. e-ticket).

A Játékban nem vehetnek részt azok a mozijegyek, amelyekről Áfás számla vagy Egyszerűsített számla került kiállításra.

 

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező (1132 Budapest Váci út 22-24), a résztvevő mozik és annak üzemeltetésében résztvevő alvállalkozó cégek, az Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet és a Meló-Diák Országos Diákmunka Hálózat (1093 Budapest, Czuczor u. 6.) diák munkatársai, a mozik takarításában közreműködő alvállalkozó cégek, Nyír-Cleaner's Kft. (Jakab Sándor, 4551 Nyíregyháza Szamóca u. 20), TOP Cleaning Kft. (1101 Budapest, Albertirsai út 10. 33.ép.), Future FM Kft. (1148 Budapest, Fogarasi út 5. I.em/1.), Office Management Services Kft. (1035 Budapest, Vihar utca 29.), a mozik biztonsági szolgálatában közreműködő alvállalkozó cégek, DIS Security Kft., (1133 Budapest, Gogol utca 5-7.) valamint a Lebonyolítók és az OTP Mobil (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32. River Park, K30. épület, II. emelet) alkalmazottai, munkavállalói és azok (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 1. pontja szerinti) közeli hozzátartozói.

A kiskorú, valamint a nem teljes jogi cselekvőképességgel rendelkező személyek kizárólag törvényes képviselőjük írásos hozzájárulásával vehetnek részt a Játékban, amelyet a Szervező erre irányuló felhívására minden esetben (pl. nyeremény átvétel esetén) kötelező bemutatni.

 

 

3, A Játék időtartama:

 

Játék időtartama: 2017. december 11. 00:00 – december 23. 23.59.59.

A regisztrációknak ebben az időtartamban kell megtörténniük.

Az ezen időszak előtt és után beérkezett regisztrációk érvénytelennek tekintendők.

A regisztrációk és feltöltések beérkezési időpontjának meghatározásául a Játék szerverére történő beérkezési időpont az irányadó.

 

 

4, A Játékban résztvevő mozik:

 

A Játékban az alábbi mozikban váltott jeggyel lehet részt venni a 2017. november 30. utánra szóló jegyek esetében: Cinema City Alba, Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Balaton, Cinema City Campona, Cinema City Debrecen, Cinema City Duna Pláza, Cinema City Győr, Cinema City Kaposvár, Cinema City Miskolc, Cinema City Nyíregyháza, Cinema City Pécs, Cinema City Savaria, Cinema City Sopron, Cinema City Szeged, Cinema City Szolnok, Cinema City Westend, Cinema City Zalaegerszeg.

Viszont a 2017. december 1. előtte szóló „régi” mozijegyek esetében az alábbi ex Cinema mozikban vetített filmekre szóló jegyek is játszanak a fenti felsoroláson túl: Cinema City MOM, Cinema City Újudvar, Cinema City Csepel, Palace Mammut.

 

 

5, A Játékban való részvétel menete:

 

A Játékos a 20evemozizunk.hu oldalon tud belépni a Játék felületére:

A Játékos a Játékszabály és Adatkezelési szabályzat elfogadásával és egy 2017. november 30. utánra szóló Cinema City mozijegyen található kód (a jegyen a terem – sor – székszám alatt található, maximum 21 karakter hosszúságú számsor) feltöltésével tud jelentkezni a Játékra, majd ezt követően a következő személyes és mozijegy adatok megadásával tud regisztrálni a Játékra:

-A 2017. december 1. előtti dátumra szóló mozijegyek esetében az alábbi adatokat kell megadni:

o   Mozi neve

o   Vetítés ideje (pontos óra perc, év, hónap, nap)

o   Film címe (szabadon beírható)

o   Mozijegy képének feltöltése (JPG vagy PNG formátumban, max. 20 MB képméret )

-A következő személyes adatokat kell megadni:

o   név (hivatalos okmánnyal igazolható – teljes vezetéknév, keresztnév),

o   e-mail cím(kétszer),

o    telefonszám

-A Játékos opcionálisan megadhatja hozzájárulását adatainak az I.T. Magyar Cinema Kft. általi marketingcélú felhasználásához.

A 2017. november 30. utáni mozijegyek esetében a rendszer ellenőrzi a feltöltött mozijegy kódjának érvényességét, és amennyiben az nem érvényes, úgy arról hibaüzenetet küld, és nem engedi a Játékos részére a regisztrációt.

 

Nem a mozijegyek vásárlási időpontja, hanem az előadás napja kerül figyelembevételre.

 

A Szervező maximalizálja az egy Játékos által megtehető jegyfeltöltések számát, mégpedig úgy, hogy a Játék minden napján egy-egy, azaz összesen 13 jegyfeltöltést és regisztrációt tehet egy Játékos. Azon mozijegy kódok, amelyekkel a Játékos esetlegesen túllépi a meghatározott limitet, automatikusan érvénytelenítésre kerülnek, azaz a következőkben az érvénytelenített mozijegy kódokkal már nem lehet a Játékban részt venni.

 

Egy Játékos egy e-mail címmel vehet részt a Játékban.

 

A Játékban minden érvényes kódfeltöltés büfés nyereményt nyer a készlet erejéig. A nyeremények pontos megnevezését, darabszámát és az odaítélés mechanizmusát lásd a 6. pontban.

A mozis nyeremények 2018. január 31-ig a büfé zárásáig válthatók be.

 

A mozijegyek 2018. február 28-ig megőrizendőek, mert a napi és fődíj nyeremény átvételének feltétele a mozijegyek átdása.

 

 

6, Nyeremények, odaítélés mechanizmusa:

A nyeremények megnevezése, darabszáma és az odaítélés mechanizmusa a következő:

6.1. Első 1000 garantált nyeremény

Első 1000 db érvényes regisztrációt megtévő Játékos (a mozis nyereményen felül) extra nyereményt nyer: 1 db Álomutazó mesemusicalre szóló belépő. (2017. december 28. 11:00 vagy 15:00 vagy 19:00 órás előadásra a szabad helyek függvényében)

 

6.2. Garantált büfés nyeremények a készlet erejéig

Minden érvényes regisztrációt végrehajtó Játékos büfés nyereményt nyer a készlet erejéig, amennyiben megfelel jelen játékszabályban leírt feltételeknek.

 

A Szervező a Játék ideje alatt mindösszesen 10.000 db büfés nyereményt biztosít, melyek a készlet erejéig érhetőek el.

A büfés nyeremények megoszlása:

2700 db: 1 db alkoholmentes Borsodi Friss termék
1000 db: 4 db Mamba kocka (4*26,5g)
1900 db: 1 db Nesquick kakaós, ropogós gabonaszelet
4400 db: 1 db kis popcorn vásárlása után + 1 kis popcorn jár (2 *1,5L)

 

A Játékban a 10.000 db nyeremény (büfében beváltható nyeremények) kiosztása előre meghatározott sorrend szerint történik, amely itt megtekinthető.

A kódbeküldések beérkezési sorrendjének megállapításánál a Játék szerverére történő beérkezési időpontja a mérvadó. A Játék a linken megadott sorszámokhoz minden egyes regisztrációnak a Játék szerverére történő beérkezési sorrendjét társítja.

 

6.3. Napi nyeremények

Naponta 1-1, azaz a Játék időtartama alatt összesen 13-13 db:

Páros belépő Nyári Károly Karácsonyi koncertjére (2017. december 27. 15:00 óra, Budapesti Kongresszusi Központ)
Családi (4fő) Álomutazó mesemusicalre szóló belépő. (2017. december 29. 19:00 óra, BOK csarnok)
20 éves a Cinema City szülinapi jegycsomag (20 db normál 2Dfilmre 2018. június 30-ig beváltható mozijegy voucher)

 

A napi nyeremények sorsolásán minden adott nap éjfélig beérkezett valamennyi érvényes, korábban napi nyereményt nem nyert regisztrációk vesznek részt.

 

Nyereményenként 2 db tartalék nyertes kerül kisorsolásra.

 

A napi nyeremények sorsolásai nem nyilvános sorsolásokon kerülnek lebonyolításra a Momart Kft. székhelyén az adott napokat követő napokon.

 

Egy Játékos csak 1 napi nyereményt nyerhet.

 

6.4. Fődíj

1 db páros repülőjegy a Turkish Airlines saját járatain tetszőleges úti célra

Turista osztályon
Isztambuli átszállással
Minden adót és illetéket tartalmaz a nyeremény
A jegy 2018-ban használható fel
A nyeremény kizárólag repülőútra váltható be, szállást, étkezést, biztosítást, transzfereket és egyéb szervezési kötelezettségeket nem biztosít.
Az utazás pontos ideje a választott úti céltól függően egyeztetés után valósulhat meg,  kiemelt időszakokra pl. (iskolai szünetek, nemzeti ünnepek, stb.) nem érvényes.

 

A fődíj sorsoláson a legrégebbi 20 mozijegyet feltöltő Játékos, de napi nyereményt nem nyerő Játékosok vesznek részt. Egy Játékos maximum egyszeres eséllyel vesz részt a fődíjsorsoláson.

 

A fődíjsorsoláson 3 db tartalék nyertes kerül kisorsolásra, akik érvénytelen nyertes vagy regisztráció esetén (pl. nem tudja a nyertes mozijegyeket bemutatni, stb.) jogosultak az eredetileg kisorsolt nyertes helyébe lépni a kisorsolás sorrendjében.

 

A fődíj sorsolására 2018. január 8-án 13 órakor az A4C Marketing Kft. irodájában 1092 Budapest, Bakáts tér 2. (bejárat a Bakáts u. 5-7. felől) közjegyző jelenlétében, gépi sorsolással, nyilvánosan kerül sor.

A nyertes – név és helységnév- a sorsolást és érvényesítést követően a Játék oldalán elérhetővé válik, melyhez a Játékos a jelen Játékban való részvétellel automatikus és feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja.

 

 

7, Nyeremények átadása, illetve átvétele:

 

7.1. Első 1000 garantált nyeremény

A válasz e-mailben kapott voucher kód a jegy.hu Álomutazó oldalon lesz érvényesíthető.

 

 

7.2. Büfés nyeremények

A büfés nyeremények átvételéhez a válasz e-mailben megkapott voucher kód és a nyertes 2017. november 30-a utáni mozijegy bemutatása, illetve átadása szükséges.

A nyeremény beváltható bármely a Játékban résztvevő Cinema City mozi büféjében 2018. január 31-ig a büfé zárásáig.

A kód a beváltás után érvényét veszti. A nyeremény más, a Játék időtartama alatt érvényben lévő kedvezménnyel össze nem vonható.

Amennyiben a Borsodi Friss terméket 18 év alatti, kiskorú Játékos nyeri, abban az esetben kizárólag nagykorú személy vehet át nyereményét a Cinema City büféiben a beváltási határidőig.

 

7.3. Napi nyeremények

- A 20 db mozijegy napi nyereményt előzetes e-mailben történő egyeztetést követően a nyertesek által kiválasztott Cinema mozikban vehetik át a nyertesek 2018 januárjában.

- Az Álomutazó családi mesemusical esetén a nyertesek e-mailben e-Ticket formájában kapják meg nyereményüket.

- A Nyári Károly koncertre a belépőket a rendezvény helyszínén személyesen vehetik át a nyertesek előzetes e-mailben küldött tájékoztatásban leírtak szerint (e-mail és a személyi igazolvány bemutatásával).

 

7.4. Fődíj

A sorsolást követően a Lebonyolító 2 alkalommal e-mailben próbálja meg elérni és tájékoztatni a kisorsolt mozijegyeket feltöltő Játékost (amennyiben ez sikertelen, úgy egy alkalommal telefonon is). A nyertes a nyereményét kizárólag a nyertes feltöltésben beküldött mozijegyek eredeti, teljes terjedelmében történő beküldését követően veheti át, melyeknek az első értesítést követő 10 napon belül kell megérkezniük.

Amennyiben a nyertes eredeti mozijegyek az első értesítéstől számított 10 napon belül nem érkezik meg Lebonyolító részére vagy a nyertes egyéb okból nem jogosult a nyereményére (pl. nem rendelkezik magyarországi lakóhellyel, nem tudja a nyertes mozijegyeket bemutatni, stb.) úgy a nyertes elveszti a nyereményre való jogosultságát és a sorrendben következő tartaléknyertes válik nyertessé és kap kiértesítést a nyertessé válásáról. A tartaléknyertes is a fent leírtak szerint kerül kiértesítésre.

A nyertes és a tartaléknyertes Játékosok kötelesek együttműködni a Lebonyolítóval annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező és Lebonyolító felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a Játékosra nézve jogvesztő.

A nem eredeti, megrongált, sérült, rosszul olvasható mozijegyekkel nem lehet részt venni a Játékban és az ezzel regisztráló Játékos utólagosan kizárásra kerül. A mozijegyeken egyértelműen beazonosíthatónak kell lennie a feltöltéskor megadott adatok mindegyikének.

A beküldött mozijegyek érvényességével kapcsolatban, vagy bármely más felmerülő vitás esetben a Szervező döntése az irányadó.

A nyeremény átvételére előzetes egyeztetést követően a Cinema City Aréna moziban személyesen kerül sor.

 

7.5. Általános rendelkezések:

Az értesítések során a telefon vagy internetszolgáltatók tevékenysége vagy mulasztása miatt esetlegesen bekövetkező kárért a Szervező és Lebonyolítók nem vállalnak felelősséget.

A Szervezőt és Lebonyolítókat semmilyen felelősség nem terheli a Játékos által történt téves adatszolgáltatásból, illetve a Játékban használt e-mail postafiók, telefonszám használatának jogosultságából, műszaki-technológiai állapotából adódó vitás ügyekben.

 

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a hibás jegyfeltöltéseket, regisztrációkat küldő, nem szabályosan, illetve nem a megengedett eszközökkel résztvevő, és így a maga számára jogtalan előnyöket szerző (például több e-mail címmel vesz részt a Játékban, stb.) Játékosokat időszakosan vagy véglegesen kitiltsa a Játékból, továbbá számukra a nyeremény átadását megtagadni jogosult, még az arról szóló értesítés kiküldését követően is. A Szervező döntése a kizárás kérdésében végleges és az nem vitatható.

 

Amennyiben a nyertes személyét illetően vita keletkezik, úgy a nyeremény juttatásának kérdésében, illetve a nyertes személyének meghatározásában a Szervező döntése végleges és nem vitatható.

 

 

8, Adók és közterhek:

 

A nyereményekkel kapcsolatos bármely esetlegesen felmerülő adó és járulék megfizetését a Szervező vállalja.

A nyeremény átvételét követően a nyertes további követelést a Szervező felé nem támaszthat.

A nyeremény átvételének és felhasználásának egyéb költségei, például a nyeremény átvételi helyszínére történő utazási költségek a nyertest terhelik.

 

 

9, Információ a Játékról:

 

A Játék hivatalos Játékszabálya és Adatkezelési szabályzata elérhető a Szervező weboldalán és a Játék oldalán.

 

A Játékról információ található még a Cinema City mozikban, továbbá a szervező web és FB oldalain.

 

A Szervező a Játék ideje alatt hotline vonalat üzemeltet: +36 80 800 800-as zöld szám, mely minden nap 10-22 óra között hívható.

 

 

10, Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok:

 

A Szervező, valamint a Lebonyolító a Játékhoz kapcsolódóan kizárólag a Játék lebonyolítása és a kapcsolódó törvényi kötelezettségek teljesítése érdekében, az alábbiakban meghatározott adatokat kezeli: A regisztrációk alapján rögzítésre kerül a Játékos által megadott adatok mindegyike (e-mail cím, személynév, telefonszám, IP cím, mozijegyek megadott adatai és a marketingcélú hozzájárulás).

 

A nyertes (tartaléknyertes) által beküldött dokumentumok alapján rögzítésre kerül a nyertes neve, címe, telefonszáma és e-mail címe, valamint az esetleges adók, más közterhek Szervező általi megfizetéséhez kapcsolódó esetleges további adatok.

 

A regisztrációk során megszerzett adatok, információk bizalmasak, azokat az adatfeldolgozást végző alvállalkozó cégek (A4C Marketing Kft. 1092 Budapest, Bakáts tér 2.) és a MOMART Marketing Kft. (1126 Budapest, Nagy Jenő u. 2.) dolgozzák fel. Az adatokhoz az adatfeldolgozókon kívül kizárólag az adatkezelő, vagyis a Szervező fér hozzá.

A Játékban résztvevő Játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a Játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi szabályzatát, valamint tudomásul veszik, hogy:

az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés az adat átadásával megadott önkéntes hozzájárulásuk alapján történik, a Játékos a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében a Játékban részvétellel, a regisztrációval, illetve a személyes adatok önkéntes megadásával adja meg,
adatkezelő a Játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit díjmentesen használja fel a Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára,
minden további a Játékban történő részvétel során megszerzett személyes adatot a Szervező és Lebonyolító a Játék lezárását követően megsemmisítenek, azok marketing célokra nem kerülnek felhasználásra,
a nyertes Játékos adatait, a nevének, kizárólag a település közigazgatási megnevezésével a Szervező nyilvánosságra hozhatja a Facebook (facebook.com/cinemacitymagyarorszag) és web (20evemozizunk.hu) oldalain.
nyeremény átvételével külön nyilatkozat aláírásával és visszavonhatatlanul vállalja a részvételt és együttműködést a Játékot népszerűsítő, illetve a nyereménnyel kapcsolatos reklám és egyéb marketing anyagok elkészítése során. Ebbe beletartozik a Játékkal és a nyereménnyel kapcsolatos fényképek, illetve Tv-felvételek készítése, valamint azok közzététele a Játékkal kapcsolatos reklám anyagokban.

 

Azon Játékosok, akik a regisztráció során megadják a marketingcélú hozzájárulásukat, beleegyezésüket adják ahhoz, hogy:

a regisztráció során, önkéntes módon az általa megadott nevet, és e-mail címet marketingcélú felhasználásra közvetlen üzletszerzési lista összeállítása és hírlevelek, illetve reklámlevelek eljuttatása céljából engedélyezi az I.T. Magyar Cinema Kft. (1132 Budapest, Váci út 22-24.) számára a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-nak és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény közvetlen üzletszerzési célú adatkezelésre vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően. A Játék során megszerzett további személyes adatok csak a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra és a Játék befejezését követően megsemmisítésre kerülnek.

 

Az adatkezelő a Játékosok név, e-mail cím adatait addig kezeli, míg az adatkezelés célja megszűnik, vagy az adatalany az adatkezelőhöz címzetten a megadott hozzájárulását vissza nem vonja.

A Játékos az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Info. tv.) meghatározott módon és esetekben az I.T. Magyar Cinema Kft. (1132 Budapest, Váci út 22-24.) postacímére küldött nyilatkozattal tiltakozhat az adatkezeléssel, illetőleg a hírlevél küldéssel szemben, illetőleg a borítékon „A megőrzött mozijegyed most még többet ér!” megjelöléssel, kérelmezheti személyes adatainak törlését, helyesbítését, zárolását, illetőleg a kezelt személyes adatairól az Info. törvényben foglaltaknak megfelelően tájékoztatást kérhet.

 

Az adatok az adattulajdonos (Játékos) előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

 

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogokat és a jogorvoslati lehetőség szabályait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.) tartalmazza, amely szerint a Játékos kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, valamint azok kezeléséről szóló tájékoztatást, továbbá jogorvoslatért bírósághoz fordulhat. Azok a Játékosok, akik töröltetni kívánják adataikat az adatbázisból, ezt bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, valamint ingyenesen vagy a lemondas@cinemacity.hu e-mail címre (a levél tárgyában feltüntetve, hogy „Tudd meg mit nyertél!” adattörlés) küldötte-mailben, vagy a szervező címére postai levélben küldve teheti meg.

 

A Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. A Szervező a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 25 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

 

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék időtartama alatt az adatainak a törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel Szervező az adatok hiányában nem tudja biztosítani a Játékos részvételét.

 

A Játékos az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat.

 

A Szervező a jelen Játékszabály szerinti adatkezelést Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz bejelentette.

 

 

11, Egyebek:

 

A Szervező a Játék használatához Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer 11 és Microsoft Edge böngészőt javasol.

A nyeremények készpénzre át nem válthatóak és át nem ruházhatóak.

Az értesítő e-mailek az alábbi e-mail címmel kerülnek kiküldésre: szulinap@20evemozizunk.hu.

A hirdetésekben a nyeremények képei csak illusztrációk. A Játék kommunikációs anyagaiban esetlegesen előforduló nyomtatási/elírási hibákért sem a Szervező, sem a Lebonyolító, sem alvállalkozóik nem vállalnak felelősséget.

A Játékban vállalkozások, cégek nem vehetnek részt!

Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk és mozijegyek elbírálásának jogát a Szervező fenntartja.

A Játék levelező szervere által elküldött valamennyi e-mail üzenetet kézbesítettnek kell tekinteni.

A Játékban a Játékosnak olyan e-mail címet és telefonszámot kell megadnia, amin a Játék ideje alatt értesítheti nyertességéről, illetve a további teendőiről. Ezen felelősség a Játékosé, ebből fakadó problémákért a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

 

A részvételi szabályok bárminemű megsértése – akár a nyeremény átvételét követően is – a Játékból való kizárás következményét és esetleges jogi lépések megtételét vonja maga után. A Játékszabály megszegésével a Szervezőnek okozott kárért a Játékos teljes körű felelősséget vállal. A Szervező döntése a kizárás kérdésében végleges és az nem vitatható.

 

Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely Játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címek létrehozását, illetve a Játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Játékost azonnali hatállyal kizárja a Játékból.

 

Ha a Játékos a Játék működése közben bezárja a böngésző ablakot vagy, ha a kapcsolat (bármely okból) megszakad a kiszolgáló webhelyével, abban az esetben az adatok elvesztéséért a Szervező, illetve a Lebonyolítók semmilyen felelősséget nem vállalnak.

 

Szervező, Lebonyolítók kizárják a felelősségüket a weboldal és online felületek rajtuk kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap, online felületek nem vagy korlátozottan használhatóak, ugyanakkor haladéktalanul megtesznek minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárják, illetve megszüntessék.

 

A Szervező, a Lebonyolítók kizárják a felelősségüket minden, a weboldalt, online felületeket, illetve az azt működtető szervert ért külső támadások esetére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket illetően, úgy ezen esetekre a Szervező és a Lebonyolítók semminemű felelősséget nem vállalnak.

 

Szervező és Lebonyolító kizár minden kártalanítási, kártérítési igényt a Játék során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

 

A Szervező nem tartozik felelősséggel a telekommunikációs és informatikai eszközök rendelkezésre állásáért és működéséért, a postai (futárszolgálati) szolgáltatásokért, vagy harmadik személyek tevékenységéért.

A levelező szerver által elküldött valamennyi e-mail üzenetet kézbesítettnek kell tekinteni.

 

A Szervező minden tőle ésszerűen elvárható intézkedést megtesz, hogy a Játékban való részvétel valamennyi széles körben használt számítógéptípuson, operációs rendszeren, valamint internetes böngészőprogramban lehetséges legyen, nem garantálja ugyanakkor és nem is felel azért, hogy a Játékos milyen hatékonysággal tudja használni a Játékban való részvétel során a különböző rendszereket.

 

A Szervező és a Játék lebonyolításában részvevő cégek a nyeremény tekintetében minőségi felelősséget nem vállalnak, a nyertes ilyen igényét a vonatkozó jogszabályi keretek között a nyeremény forgalmazójával szemben érvényesítheti.

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A Játék során átadott adatokat a Szervező kezeli, azokat a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

 

A Szervező fenntartja magának a jogot ezen hivatalos részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg. A módosításokról a Játékosok a facebook.com/cinemacitymagyarorszag és a 20evemozizunk.hu oldalakon értesülhetnek.

 

 

                                                                                                          I.T. Magyar Cinema Kft.

                                                                                                                                  Szervező

 

Budapest, 2017. december 11.