Mozivászon - és terembérlés

A kényelmes moziszékek komfortja, a pattogatott kukorica és a hangos nevetések sajátos hangulata mindannyiunkban mosolygós emlékeket ébresztenek. Gondoltál már arra, hogy ezt az egyedi életérzést kihasználva új szintre emeld az általad szervezett konferenciák, tréningek, prezentációk, üzleti találkozók, sajtóesemények, vagy egyéb vállalati összejövetelek színvonalát?

Egy zártkörű filmvetítés amellett, hogy igazi exkluzív élményt nyújt és emlékezetessé teszi az estét, érdekes színt visz bármilyen rendezvény életébe. A hollywoodi kasszasikerek termei mint rendezvényhelyszínek kiválóan alkalmasak nagyobb lélegzetvételű események megszervezésére, hiszen egy helyszínen tudod lebonyolítani a plenáris és a szekciós üléseket, egyúttal az előtérben teret biztosítva a vendéglátásnak, amit végezetül egy kellemes filmélménnyel zárhatsz.

Célunk az, hogy partnereink elégedettek legyenek, legyen szó egy egyszerű, néhány főt érintő prezentációról, vagy százakat megmozgató konferenciáról.

HATALMAS KIVETÍTŐK

Vállalati prezentáció van fókuszban? A nagyméretű vászon és a lépcsőzetes terem segítenek abban, hogy vendégeid végig az előadó(k)ra összpontosítsanak.

EGYSZERŰ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

18 mozi 13 városban a legnagyobb bevásárolóközpontokban, amelyek a főút mellett helyezkednek el, egyszerű és kényelmes megközelíthetőséget biztosítva autóval vagy akár tömegközlekedéssel érkezőknek.

PRIVÁT VETÍTÉSEK

Zártkörű filmvetítést szerveznél? Erre is van lehetőséged, ha a főszerep a szórakozásé.

KORSZERŰ MULTIMÉDIA BERENDEZÉSEK

Igény szerint digitális eszközöket biztosítunk a rendezvények teljes ideje alatt.

 

Érdekesnek hangzik?

Tapasztalt és elhivatott csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az igényeid és elképzeléseid egyeztetése után megtaláljuk számodra a legjobb megoldást.

Árajánlathoz kérjük, az alábbi kérdések mentén írj levelet nekünk, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat:

  • Mikor esedékes a rendezvény? (dátum)
  • Melyik Cinema City mozi preferált? (mozi)
  • Hány órától meddig van szükség a moziteremre? (időtartam)
  • Hány fős a rendezvény? (létszám)

Kapcsolat: E-MAIL Telefon: +36 80 800 800