SZÜLINAPOZZ A MOZIBAN

Kivételes születésnapi helyszínt keresel? Ne keress tovább, mert megtaláltad! A Cinema City-nél minden ünnepelt VIP,  vagyis nagyon fontos személy, ezért is van lehetőség születésnapok megrendezésére Budapesten, a Cinema City Aréna VIP részlegén.

 

A Cinema City Aréna már jól bevált helyszín születésnapok megünneplésére, főleg azon szülők körében, akik valami igazán különlegessel szeretnék meglepni gyermeküket.

Hétvégen délelőtt, vagy kora délután szeretettel várjuk a lurkókat és szüleiket egy igazán újszerű moziélményre, ahol a szülinaposok a főszereplők. Az ünneplésre exkluzív zártkörűséget biztosítunk az aktuális moziműsorból szabadon választott filmre, illetve lehetőség van a film előtti 1 órát önfeledt szórakozással, korlátlan étel- és italfogyasztással időt tölteni a VIP részleg lobbijában.

 

Hogyan működik?

 

Az egész a foglalással kezdődik. A kiválasztott dátum előtt legkésőbb két héttel vedd fel velünk a kapcsolatot. Természetesen érdemes minél előbb felkeresni minket, hogy a jeles nap biztosan elérhető legyen. Amikor eljön a nagy nap, gyermekpezsgővel, „terített” asztalokkal és jókedvvel várjuk a vendégeket, hogy egy igazán felejthetetlen napot töltsenek el nálunk!

 

MIT TARTALMAZ A JEGYÁR?

KIVÁLASZTOTT MOZIFILM ZÁRTKÖRŰ MEGTEKINTÉSÉT

GYERMEKPEZSGŐ AZ ÜNNEPELTNEK ÉS BARÁTAINAK

Születésnapi zsúrokat a VIP szekciónk zárt intervallumaiban szervezünk, ami hétvégén a délelőtti időszakot jelenti, 13 óráig bezárólag.

A születésnap megtartásának feltétele minimum 16 jegy megvásárlása, függetlenül az esetlegesen alacsonyabb, valós létszámtól. Amennyiben több résztvevő van, úgy a vendégek számának megfelelően kell jegyet váltani. Az érvényes jegy a VIP lobbiba és a terembe is belépést biztosít. Jegyet azoknak is szükséges váltani, akik csak a filmet megelőző fogadásra érkeznek. A VIP lobbiban a film kezdetéig tartózkodhatnak a vendégek.

 

KÉRDÉSED VAN, VAGY FOGLALNI SZERETNÉL?

Kérjük, keress minket bizalommal EMAIL-en!