Ajándékjegy Szeretteidnek

2021 újra a legnagyszerűbb filmek éve lesz!

Ha Te is szeretnél felejthetetlen élményt adni, ajándékozz szeretteidnek moziélményt....hisz bárkit, bármikor meglephetsz...akár egy vagy több frenetikus mozifilmmel is!

 

Választható, online megvásárolható elektronikus ajándékjegyeink:


Jegypénztárakban megvásárolható ajándékkártyák:

10 darab normál 2D jegy - ÉRTÉKESÍTÉS SZÜNETEL

Páros VIP 3D ajándékjegy - ÉRTÉKESÍTÉS SZÜNETEL

 

HOGYAN TUDOD MEGVÁSÁROLNI AZ AJÁNDÉKJEGYET ÉS AZ ELEKTRONIKUS AJÁNDÉKUTALVÁNYT?

  • SZEMÉLYESEN - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

Az Ajándékjegyet személyesen tudod megvásárolni mozijainkban, amelyet kollégáink a kérésednek megfelelő jegytípusra állítanak ki. Kérjük figyelj arra, hogy kedvezmény az ajándékjegyekre nem vehető igénybe, kizárólag teljes áron, az online kényelmi díjjal kiegészítve kínáljuk azokat.

  • ONLINE

Elektronikus ajándékutalványainkat megvásárolhatod weboldalunkon keresztül. 2D, IMAX 3D és VIP 2D ajándékutalványaink közül választhatsz.

 

Mennyibe kerül?

Válassz mozit, és kattints, hogy megtudd mennyibe kerülnek az adott moziban megvásárolható ajándékjegyek és Elektronikus ajándékutalványok!

FIGYELEM! Bármely, ajándékjegyként elérhető filmformátumra vásárolhatsz ajándékjegyet mozijainkban, ám a beváltási helyszín az ajándékjegy típusának és a vásárlás helyszínének függvénye. Kérjük, a beváltási feltételekről tájékozódj lentebb.

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Pláza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema city Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

Meddig érvényes?

Az Ajándékjegyek és az Elektronikus ajándékutalványok a vásárlástól számított 180 napig érvényesek. FONTOS: a mozik 2020. november 11-i, kormányrendelet által elrendelt zárását követően vásárolt Elektronikus ajándékutalványok, illetve e dátumig fel nem használt és a bezárás után lejáró Elektronikus ajándékutalványok, Ajándékjegyek, -kártyák a mozik újranyitásától számított 180 napig lesznek érvényesek.

 

Mik az "Ajándékjegy és Elektronikus ajándékutalvány vásárlási és felhasználási feltételek"?

A szabályzatról ITT tájékozódhatsz részletesen.  

 

__________________________________________________________

MÁR VAN AJÁNDÉKEGYED VAGY ELEKTRONIKUS AJÁNDÉKUTALVÁNYOD?
Így válthatod be!

__________________________________________________________