Házirend - Cinema City Aréna & Mammut I. VIP mozi-részleg

Köszöntjük a VIP vendégeként!

Cinema City Aréna és Mammut I. VIP koncepciója értelmében Ön egy All inclusive moziélményre váltott jegyet, hiszen a FILMNÉZÉS EXTRÁKKAL a film kezdetét megelőző fél órában korláltan étel- és italfogyasztást, valamint a mozibüfé termékek önkiszolgáló jellegű csomagajánlatát jelenti.

VIP mozijegyvásárlásával Ön elfogadja általános és a Cinema City Aréna és Mammut I. VIP részlegére vonatkozó Házirendünket, amely vendégeink biztonságát, zavartalan szórakozását és kényelmét, illetve a VIP rendeltetésszerű üzemeltetését szolgálja.

Kérjük, ittléte alatt tartsa be a Házirendi pontokat!

  • A filmvetítést megelőző harminc percben áll az Ön rendelkezésére a korlátlan étel és italfogyasztás a VIP svédasztalos ételkínálatából, a VIP lobby-ban.
  • A termekbe kizárólag popcorn, nachos, alkoholos és alkoholmentes italok vihetők be vendégeink kényelme és a teljes moziélmény megvalósulása érdekében.
  • Az alkohol tartalmú italokat a lobbyban üvegpohárban kínáljuk. Ezen termékeket kollégáink szolgálják fel Önnek. Kérje segítségüket!
  • Amennyiben italt szeretne a mozitermekbe vinni, azt kizárólag műanyag pohárban szolgáljuk fel Önnek. Kérjük, az esetleges balesetek elkerülése végett az üvegpoharakat hagyja kint!
  • Alkoholt csak 18 éven felülieknek szolgálunk fel.

Jó szórakozást kívánunk, várjuk vissza!