Telekom kedvezményes jegy

Ne feledd igénybe venni a 15%-os jegykedvezményt!

15% kedvezmény a Cinema City mozikban hétköznap

 

Hogyan kaphatom meg a kedvezményt?

Mutasd fel hétköznap a Cinema City mozikban a Telekom alkalmazásban elérhető Kapcsolat Kártyádat és 15% kedvezményt kapsz a következő jegytípusok áraiból: teljes árú, gyermek-, diák-, szenior, illetve fogyatékkal élő jegy normál 2D és digitális 3D előadásra, illetve IMAX és IMAX 3D. Egy napon egyszerre két kedvezményes jegyet vásárolhatsz.

A Telekom Kapcsolat Kártya 15%-os kedvezménye nem érvényesíthető VIP, 4DX, ScreenX és a szerdai kedvezményes, valamint a kora délutáni kedvezményes jegyek vásárlása esetén.

Ha a barátaimmal együtt megyek moziba, ők is kaphatnak kedvezményt?

A kedvezmény a Tiéd és egy további jegyre érvényes kedvezménykártyád felmutatásakor, azaz egy napon egyszerre két jegyet vehet kedvezményesen, így Veled együtt akár egy barátod is olcsóbban mozizhat!

Munkaszüneti napokon és ünnepnapokon igénybe vehetem a kedvezményt?

Azokon a hétvégi napokon, amelyek munkanapnak számítanak (pl. olyan szombati nap, amelyen hétfői munkarend érvényes), a kedvezmény igénybe vehető. Az állami és nemzeti ünnepnapokon, illetve hivatalos, naptárban rögzített munkaszüneti napokon, valamint azokon a napokon, amikor hétvégi munkarend érvényes hétköznapon (pl. olyan hétfő, amikor szombati munkarend érvényes) a kedvezmény nem vehető igénybe.

Hol találom Telekom Kapcsolat kártyám?

A Telekom Kapcsolat Kártya minden Telekom előfizető számára elérhető a Telekom alkalmazás fő menüjében található, Telekom Élmények menüpontra kattintva.

Tudj meg többet a Telekom élményekről az alábbi linkre kattintva!