Dolgozz velünk!

Legyél te is mozis!

Dolgozz Európa egyik legnagyobb mozihálózatánál! A Cinema City a Cineworld Group tagjaként vezető szerepet tölt be a közép-kelet-európai szórakoztatóiparban.

Vezetőink nagy része a mozikban dolgozó diákok közül került ki, így biztosan tudjuk, hogy áthatóan ismerik nem csak saját, hanem beosztottjaik teendőit is és segítőkészen állnak a munkatársak rendelkezésére. Ez azt is megmutatja, hogy a kemény munka eredménye nálunk az elismerés és eltökéltséged nem csak a fizetéseden fog megjelenni. 

 

RUGALMAS MUNKAIDŐ

A szórakoztatóiparra jellemző a változatos munkaidő, így dolgozhatsz a Cinema Citynél különböző napokon és óraszámban, akár hétvégén is.

HOBBI ÉS KARRIER

Ha elvarázsol a filmek világa, szeretsz moziba járni és szeretnéd, hogy a munkád egyszerre legyen ösztönző és vagány akkor a jó oldalt olvasod. Ne habozz, várunk rád!

ÖSSZETARTÓ CSAPAT

Itt nem csak a karriered építheted, hanem a kapcsolataid is. Életre szóló barátságokat köthetsz, hiszen a munkahelyednél már csak a társaság, amit jobban fogsz szeretni.

Elérthető pozíciók diákok számára:

  • Jegykezelő 
  • Büfé munkatárs 
  • Pénztáros 
  • Kávézói eladó 

 

Elérhető teljes munkaidős pozíciók: a jelentkezéshez kattints a pozíció nevére!

  • jelenleg nincs nyitott pozíció

 

Csatlakozz csapatunkhoz!

Magyarországon jelenleg 13 városban 18 mozinkban várjuk az érdeklődőket!

 

Jelentkezési információ:

Hogyan csatlakozhatok a Cinema City csapatához?

Csak annyit kell tenned, hogy diákként felkeresed a Meló-diák weboldalát. Töltsd ki a rövid regisztrációs űrlapot és jelentkezz hozzánk. A Meló-diák munkatársai pedig tájékoztatni fognak a következő lépésekről.

Amennyiben a teljes munkaidős állásra jelentkezel, úgy kattints a fenti pozíciók egyikére, és küldd el nekünk önéletrajzodat.

 

Hogyan néz ki egy heti beosztás?

Nálunk teljes és rész munkaidőben is dolgozhatsz. A munka jellege miatt vedd figyelembe, hogy nem csak napközben, hanem reggel, este és hétvégénként valamint ünnepnapokon is kell majd dolgoznod. Kérlek, ezt a jelentkezésednél ne feledd.

 

Kik jelentkezhetnek?

Fontos, hogy 18 életévüket betöltött diákok legyenek. Hallgatói jogviszony szükséges hozzá.

 

Milyen tapasztalat szükséges?

Nincsen szükség előzetes munkatapasztalatra, csak legyél lelkes és kész minden eléd gördülő kihívásra.

Hogyan tudhatok meg többet a munkalehetőségekről? Keresd fel a Meló-diák csapatát  írj nekik e-mailt vagy keresd őket telefonon +36 1 2176426.

 

Milyen követelményeknek kell megfelelnem?

A Cinema Citynél különböző pozíciók közül van lehetőséged választani. Dolgozz pénztárosként, jegykezelőként, büfésként vagy dolgozz kávézóban. A filmek iránti érdeklődés mindenképp előny, de a hangsúlyt inkább arra helyezzük, hogy milyen a munka iránti hozzáállásod.

 

Miért jó a Cinema Citynél dolgozni?

Ha szereted a mozikat és jó csapatban szeretnéd tölteni a napjaid, akkor élvezni fogod a nálunk töltött időt. A Meló-diák különböző tréningekkel és motivációs programokkal ösztönzi a diákokat, nálunk pedig szintén részt vehetsz motivációs versenyekben és csapatépítő programokon.  A legjobbak különleges díjakat is kaphatnak!


Ha tudsz valakit, aki munkát keres, javasolj minket!