Húsvétkor családi filmekkel is várnak a Cinema City mozik

A húsvéti hétvége tökéletes alkalom arra, hogy a családdal közösen beüljünk egy izgalmas mozira, hiszen a választék most igazán bőséges – és nem csak filmek tekintetében! Frissen-ropogósan érkezik a legújabb Legendás állatok-epizód a 12-évnél idősebb korosztálynak, a kisebbekkel pedig beülhetünk a kifejezetten húsvéti témájú Nyuszi suli - A húsvéti mentőakció című animációs filmre. A nagy népszerűségnek örvendő Sonic, a sündisznó folytatását is új befutóként tisztelhetjük a műsorban és akár 4DX-formátumban is megnézhetjük Cinema City Westend, Cinema City Debrecen, Cinema City Győr mozik valamelyikében. Illetve ha  lemaradtunk volna az olyan gyöngyszemekről, mint például a Pirula Panda, A rosszfiúk vagy az idén Oscar-díjat nyert Encanto, akkor itt az ideje, hogy pótoljuk a hiányosságokat! És a felhozatal ezekkel még korántsem teljes, a Cinema City legújabb szolgáltatása, a hétvégi VIP-s brunch-olás kipróbálása tökéletes húsvéti program lehet.

Szuper hírünk van, ha – nem kizárólag egy húsvéti családi program keretében, de akár abban is – szeretnének összekötni a hétvégi brunchol-ást és az exkluzív moziélményt!
Mostantól szombaton és vasárnap hamarabb, már 11:30-tól nyit a Cinema City Aréna és a Cinema City Mammut I. VIP részlegünk, ahol séf által megálmodott friss ételek, a korlátlan mozibüfé ajánlat, a hangulatos lobby és az állítható hát- és lábtámlákkal ellátott bőrfotelek különleges kényelmet nyújtanak, biztosítva az ALL INCLUSIVE moziélményt. Gyere és próbáld ki családoddal!
 

Filmajánlók a húsvéti hosszú hétvégére:

Legendás állatok: Dumbledore titkai (12)
Bemutató: 2022. április 14.
A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, két furcsa varázslónőn (az egyik nagyon buzgó, a másik igen csinos), és egy muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore.
Nézd meg a filmet kedvenc speciális filmformátumodban: 4DX, IMAX 2D, VIP, ScreenX formátumokban, 2D szinkronos és feliratos változatban, illetve Dolby Atmos-ban is a Cinema City mozikban!

 

Nyuszi suli – A húsvét mentőakció (6)
Bemutató: 2022.április 14.
A nyuszi suliban a húsvétvárás és a varázslatos aranytojás általi új "mesternyúl" kinevezése zajlik. A mesternyulak védik a húsvéti nyuszikat, nekik köszönhetik a gyerekek a húsvéti tojást. A jelöltek között van Max is, a vagány, nagyvárosi nyuszi, aki nem igazán érzi, mekkora felelősséggel is jár ez a kitüntetett szerep. Amikor a ravaszdi rókák megint a bele akarnak rondítani a húsvéti ünneplésbe, Max bizonyíthatja, hogy felnőtt a feladathoz.

 

Sonic, a sündisznó 2 (12)
Bemutató: 2022.április 7.
Tudtad, hogy Jim Carrey visszavonul? A Sonic, a sündisznó 2. az utolsó filmje a szupersztár komikusnak, aki a napokban jelentette be visszavonulását. 
A világ kedvenc kék sündisznója visszatér a kalandok következő szintjére a SONIC A SÜNDISZNÓ 2-ben. Miután letelepedett Green Hillsben, Sonic minden vágya, hogy bebizonyítsa: megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen. Nem kell sokat várnia, hogy próbára tegye magát, ugyanis Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel, és egy smaragdot keresnek, amelynek ereje civilizációkat képes elpusztítani. Sonic összeáll saját segítőjéval, Tailsszel, és együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt rossz kezekbe kerülne... A Halálos iramban és a Deadpool mögött álló filmesek által jegyzett folytatásban a szuperszonikus címszereplő mellett újra láthatjuk James Marsdent és Jim Carreyt is, és új arcokkal is találkozunk, mind animált, mind élőszereplős formában.
Sonic, a sündisznó 2. már a budapesti Cinema City WestEnd, és a debreceni, valamint győri mozinkban 4DX-ben is!

 

A rosszfiúk (12)
Bemutató: 2022.március 24.
Miután egy életen át legendás rablásokat hajtottak végre, öt hírhedt rosszfiú – Mr. Farkas, Mr. Kígyó, Mr. Piranha, Mr. Cápa és Ms. Tarantula – nekiveselkednek az eddigi legnehezebb kihívásnak: megpróbálnak jó útra térni! Ám ez nem is annyira könnyű feladat, mint azt elsőre gondolták volna, sőt! A DreamWorks Animation új animációs filmjéből kiderül, vajon sikerrel járhatnak-e a sztereotip rosszfiúk…
Nézd meg a filmet 2D-ben bármelyik Cinema City moziban vagy VIP 2D-ben a Cinema City Aréna vagy Mammut moziban!

 

Pirula Panda (12)
Bemutató: 2022.március 10.
A Disney és a Pixar filmjének főhőse az öntudatos, különc 13 éves lány, Mei Lee, aki egyszerre küzd a kiskamaszkorral érkező új élményekkel, ugyanakkor igyekszik megfelelni a családi, azon belül is főként az anyukája elvárásainak. Túlontúl féltő szülője ugyanis igyekszik mindig gyermeke közelében lenni – ami sokszor kényelmetlen, mi több, rémisztő helyzeteket szül. És ha mindez nem lenne elég, a kamaszléttel a szokásos testi-lelki változások mellett egy meglehetősen furcsa családi örökség is megérkezik: ha Mei Lee érzelmei valamiért túláradnak (dühös, ideges, izgatott stb.), nagy vörös pandává változik! Mei Lee-nek nem csak a pandalétet, de a több évszázadra visszanyúló családi örökségét is meg kell tanulnia a helyén kezelni – miközben a legfőbb célja, hogy barátnőivel eljusson legkedvesebb zenekarának grandiózus koncertjére…
A Pirula Pandát megnézhetjük 2D és/vagy 3D formátumban is!

 

Mágikus állatok iskolája (6)
Bemutató: 2022. február 10. 
Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér? Ennek az iskolának a tanulói ilyen igaz barátokra lelnek. A mágikus állatok kívülről plüssállatnak látszanak, és azt, hogy beszélni tudnak, csak a gazdájuk észleli. Idanak különösen jól jön egy ilyen társ, mikor új iskolába kerül, ahol látszólag senki sem akar vele barátkozni. Ő és Benni - a fiú, akiről osztálytársai tudomást sem akarnak venni - az elsők az osztályban, akik mágikus állatokat kapnak.

 

Énekelj! 2 (6)
Az Illumination nagy sikerű, zenés animációs filmje folytatódik nagy álmokkal és káprázatos slágerekkel, hiszen az elszánt koala, Buster Moon, és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek… a világ szórakoztatóiparának csillogó fővárosában. Csak egy bökkenő van: először meg kell győzniük a világ legzárkózottabb rocksztárját (az eredetiben a legendás ikon, Bono a hangja), hogy csatlakozzon hozzájuk… 
Az Énekelj! 2-t megnézhetjük 2D és/vagy 3D formátumban is!

 

Encanto (6)
Bemutató: 2021. november 25.
A Walt Disney Animation Studios új filmje, az ENCANTO egy különleges családról szól, a Madrigalokról, akik rejtve élnek Kolumbia hegységeiben. Mágikus otthonuk egy nyüzsgő városkában található, a csodákkal és bűbájjal teli Encantóban. Encanto varázsa a család minden gyermekét egyéni tehetséggel áldotta meg, az emberfeletti erőtől a gyógyítóerőig – minden gyermeket, kivéve egyet, Mirabelt. Ám mikor Mirabel felfedezi, hogy Encanto varázsát veszély fenyegeti, úgy érzi, hogy ő, az átlagos Madrigal lehet kivételes családjának egyetlen reménye.
Az Encantót megnézhetjük 2D és/vagy 3D formátumban is!

 

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket és izgalmas filmélményeket kíván

a Cinema City csapata!

Várunk Titeket az ünnepi hosszú hétvége alatt is mind a 18 mozinkban!