Új szint a moziélményben! Megnyitott a Cinema City legújabb VIP mozija Budán, a Mammut I-ben!

Örömmel jelentjük be Nektek, hogy a Mammut II mellett, a Mammut I-ben is találkozhattok a Cinema City-vel, s végre megnyitotta kapuit a Cinema City legújabb VIP mozi-részlege is!

A megújult Cinema City Mammut I-ben 5 multiplex terem mellett 3 különleges moziélményt biztosító VIP teremmel is várunk. Így az országban már két helyen is élvezheted a filmeket extrákkal: kényelmes, dönthető bőrfotelekben, helyben készült, svédasztalos kínálattal, és korlátlan mozi-büfé ajánlattal. Mindegyik moziterem a legmodernebb mozitechnológiával felszerelt, a 3 VIP terem egyike Kelet-Közép-Európa legnagyobb befogadóképességű (89 fő) és legnagyobb vásznával (63 négyzetméter) felszerelt VIP terme a cég hálózatában.

Találkozzunk a Cinema City Aréná-ban és mostantól már a Cinema City Mammut I-ben is! Próbáld ki a megújult multiplex termek mellett, az exkluzív élményt nyújtó VIP termeket is, vedd meg a jegyed most!

 

Az alábbiakban pár érdekes, számszerű adatot gyűjtöttünk össze a Mammut I mozi építésével kapcsolatban:

  • Az építkezés januárban kezdődött és közel 9 hónapig tartott.
  • A technológia eszközök összesen 30.000 km-t utaztak Budapestre.
  • A munkálatokon 3 országból, 90 szakember dolgozott: projektvezető építészmérnök és helyettese, statikus tervező, építész, tűzvédelmi szakember, villanyszerelő, gipszkartonos, festő, burkoló, klímaszerelő, takarító személyzet, operatőr, gépészmérnök, informatikus, vetítéstechnológus, konyhatechnológus és a mozi személyzete.
  • 8 terem található a moziban: 5 multiplex és 3 VIP terem
  • Összesen 954 szék vár Titeket: 769 normál moziszék, és 185 kényelmes, dönthető, bőr VIP fotel

Less be a kulisszák mögé az alábbi videóval, nézd meg, hogyan készült legújabb, Mammut I mozink!