Páros mozi, páratlan élmény - Cinema City Valentin-napi nyereményjáték és filmajánló

Izgalmas filmekben igazán nincs hiány! Legyen szó a legújabb romantikus vígjátékokról (pl. Vegyél el, Gyűlölök és szeretek), kalandfilmről (pl. Uncharted), sci-firől (pl. Moonfall), thrillerbe oltott drámáról (pl. Rémálmok sikátora), esetleg családi filmről (pl. Mágikus állatok iskolája), vagy bármely más, műsoron lévő alkotásról, garantáltan esélyes lehetsz a fantasztikus nyeremények valamelyikére!

Ehhez nem kell más tenned, mint a 2022. február 10-e és 14-e közötti napokra vásárolt páros Cinema City jegyeid egyedi kódját feltölteni február 16. éjfélig a valentinnap.cinemacity.hu oldalra!

 

A nyereményjáték részletei:

1. Vásárolj online vagy bármely Cinema City mozinkban személyesen február 3-14. között legalább 2 db, február 10-re, vagy 11-re, vagy 12-re, vagy 13-ra vagy 14-re egymás mellé szóló mozijegyet, egy általad tetszőlegesen választott filmre.

2. Töltsd fel mind a kettő mozijegyeden található egyedi, 16-22 számsorból álló kódokat a valentinnap.cinemacity.hu oldalra február 16. éjfélig!

3. Nincs más dolgod, mint várni, hogy Te vagy-e a szerencsés nyertesek egyike.

Fődíj:

2 éjszaka 2 fő részére, Budapest első, zene által inspirált szállodájában, az Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection-ben, március 4-6 között.

A nyeremény magában foglal még:
Egy péntek és szombat esti kétszemélyes éttermi vacsorát, valamint szombat délben egy privát, kétszemélyes - svédasztalos ebéddel egybekötött - VIP mozizást a Cinema City Mammut VIP-ban!

További nyeremények:

10 db mozis élménycsomag, amelynek tartalma:

  • 2 db páros popcorn ajánlat & 2 db Cinema City mozijegy

Játék időtartama: 2022. február 3-16. 23:59
Sorsolás: 2022. február 18. 10:00

 

Lássuk, milyen újdonságokkal várunk a Cinema City mozikban!

Vegyél el (12-es korhatár-besorolás)

Bemutató: 2022. február 10.

A világ egyik leghíresebb zenész celebpárja, Kat Valdez (Jennifer Lopez) és Bastian (Maluma) úgy döntenek, hogy a rajongók előtt kelnek egybe egy olyan szuperkoncert-szertartáson, melyet számos platformon élőben streamelnek majd. Azonban néhány pillanattal a nagy esemény előtt Kat – és a közösségi média hatékonyságának köszönhetően a fél világ – megtudja, hogy Bastian félrelépett Kat asszisztensével. Az énekesnő talpig mennyasszonyi díszben, könnyek között a színpadon állva hirtelen úgy dönt, ő bizony mégis férjhez megy – ahhoz a férfihoz, akivel a tömegben találkozik a tekintete és aki egy „Marry Me” feliratot tart. A férfi (Owen Wilson) egy elvált, átlagos matektanár, akit legjobb barátnője és lánya cipeltek el a koncertre, és akiben szintén megmozdul valami, amikor Kat könnyes szemébe néz. Azonban az igazi kaland a rendhagyónak nem nevezhető ceremónia után veszi kezdetét, amikor főhőseink úgy döntenek, házasok maradnak, és tényleg megpróbálják együtt...

A kicsit a Sztárom a párom c. klasszikusra hajazó filmalkotás olyan kérdésekre keresi a választ, hogy vajon két ennyire különböző világban élő ember képes-e áthidalni a közöttük lévő szakadékot, és tudnak-e olyan helyet teremteni, ahová mindketten tartoznak?
A Vegyél el című romantikus vígjáték eredeti dalaiért nem meglepő módon Jennifer Lopez és a latin zenei világsztár Maluma felelősek. Rajongóknak és romantikus alkotásra vágyó pároknak kötelező darab!
 

 

Gyűlölök és szeretek (12-es korhatár-besorolás)

Bemutató: 2022. január 20.

Lucy egy kiadó társigazgatójának asszisztenseként dolgozik, és próbál felfelé törni a ranglétrán. Ebben jócskán megnehezíti a dolgát a vele szemben ülő ambiciózus Joshua, akivel ki nem állhatják egymást, amit nem is rejtenek véka alá: különböző passzív-agresszív játékaikkal az őrületbe kergetik nem csak a másikat, de munkatársaikat is. Kettejük viszonya azonban akkor kezd el igazán komplikálódni, mikor a gyűlölet mellett a vonzalom is begyűrűzik a kapcsolatukba.
 

 

Moonfall (16-os korhatár-besorolás)

Bemutató: 2022. február 03.

Az emberiséget egy mindent elsöprő katasztrófa fenyegeti, amikor egy sötét, titokzatos erő eltéríti a Holdat a pályájáról, és közvetlenül a Föld felé löki. A becsapódás elkerülhetetlennek tűnik, a bolygó végveszélyben van. A káosz, és totális pánik közepette a NASA vezetője, és egykori űrhajósa, Jo Fowler (Halle Berry) egy meghökkentő teóriával áll elő, ami a megmenekülést jelentheti mindenki számára. Fowler összeáll az elszánt űrhajóssal, Brian Harperrel (Patrick Wilson), és az összeesküvés-elméletek szakértőjével, K. C. Housmannal (John Bradley), hogy egy lehetetlennek tűnő küldetésen mentsék meg a világot. Ám arra egyikük sincs felkészülve, ami a Holdon vár rájuk...

 

 


 

Uncharted (12-es korhatár-besorolás)

Bemutató: 2022. február 10.

Nathan Drake-et (Tom Holland) mindenki ismeri. És mindenki találkozott már vele, aki keresett kincset Amazónia esőerdeiben, vetődött partra néptelen karibi szigeten, vagy bunyózott tibeti műkincsrablókkal. A világ legvagányabb kalandor kincsvadásza a 21. század Indiana Jonesa – akinek a jövője legalább olyan bizonytalan, mint a múltja. De ez most megváltozik. A világsikerű videójáték alapján készülő, több kontinensen forgatott kalandfilm a játékok előtt játszódik: az derül ki belőle, hogy miért lépett Nathan Drake a bűn útjára, hogyan lett kincsvadász és miért olyan sikeres benne.

 

Rémálmok sikátora (16-os korhatár-besorolás)

Bemutató: 2022. február 03.

Az utazócirkusznál dolgozó Stanton Carlisle (Bradley Cooper) becsvágyó férfi, aki néhány jól megválasztott szóval tehetségesen manipulálja az embereket. Azonban találkozik egy pszichiáternővel, akiről rövidesen kiderül, hogy talán még nála is veszedelmesebb… Az Oscar-díjas Guillermo del Toro filmjét Bradley Cooper mellett olyan szupersztárok erősítik, mint Cate Blanchett, Tony Colette, Willem Dafoe, Rooney Mara vagy Ron Perlman.

 

Mágikus állatok iskolája (6-os korhatár-besorolás)

Bemutató: 2022. február 10.

Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér? Ennek az iskolának a tanulói ilyen igaz barátokra lelnek. A mágikus állatok kívülről plüssállatnak látszanak, és azt, hogy beszélni tudnak, csak a gazdájuk észleli. Idanak különösen jól jön egy ilyen társ, mikor új iskolába kerül, ahol látszólag senki sem akar vele barátkozni. Ő és Benni - a fiú, akiről osztálytársai tudomást sem akarnak venni - az elsők az osztályban, akik mágikus állatokat kapnak.

 

Kapcsolódó film