Filmajánlók őszi szünetre

A régebbi és újabb filmeket is tartalmazó válogatás – alább – Neked szól, ha szünetelő diák vagy, de akkor is, ha olyan szülő vagy nagyszülő lennél, aki iskolai vakációját töltő gyerkőccel készül programot csinálni! Nincs is jobb annál, mint egy kellemes őszi séta után beülni a Cinema City moziba és megnézni egy jó kis filmet!

Farkasbőrben

A 2020.10. 22-én bemutatásra kerülő animációs film bizonyára minden olyan gyermeknek vagy gyermeklelkű felnőttnek kínálhat kellemes szórakozást, aki szereti a mesés misztikumot és cuki állatokat!

Yakari – A mozifilm

Biztos minden gyerek elgondolkodott már azon, milyen izgalmas lenne érteni az állatok nyelvén. Yakarinak, a kis sziú indiánnak mindez megadatik. Legyél társa Te is kalandokban bővelkedő utazásán!

Az elfeledett herceg

Ezt a filmet egyszer már ajánlottam lányos apukák figyelmébe, de természetesen a fantasztikus és kedves történet minden korosztály számára szívmelengetően izgalmas élményt ígér!

Korábbi blogcikkünket a filmről itt találod:

Az elfeledett herceg: mese kicsiknek és lányos apukáknak!

Állati jó kekszek

Mi történik, ha két, munkájával a végtelenségig elfoglalt szülő egyszercsak örököl egy cirkuszt és egy doboz kekszet? És belekóstol. Mindkettőbe… A moziban kiderül! 

Álomépítők

Amikor Minna apukájának új mennyasszonya és annak kiállhatatlan lánya beköltözik hozzájuk, utóbbi menhelyre szeretné küldeni Minna hörcsögét. Minna azonban ennek megakadályozására haditervet kovácsol. Méghozzá az álmok szintjén. Merthogy bejáratos az álmok világába…

Masha és a Medve: Masha dalai

A népszerű orosz rajzfilmsorozat egész estés verziójában számos animációs stílusban élvezhetjük a csintalan kislány, Masha és az aranyszívű cirkuszi Medve legújabb kalandjait.

Scooby

Igen, ebben az animációs filmben arra kapunk választ, hogy a mára legendássá vált dán dog és csapata hogyan is lett a misztikus ügyek legszakavatottabb nyomozó-szakértője!

Mulan

A Disney egyik legismertebb animációs filmjéből izgalmas élőszereplős akciódráma lett. A Mulan történetén keresztül megismerjük egy legenda születését…

Korábbi blogcikkünket a filmről itt találod:

A két Mulán

Ki kicsoda a Mulánban?

Nagypapa hadműveletet

Amikor Robert De Niro vígjátékban főszereplő, arra mindenki felkapja a fejét. Különösen, ha nagypapaként éppen az unokájával szemben készül hadviselésre egy fergeteges komédia keretében!

Órásláb – Családi bevetés

A 2017-es Óriásláb fia című film után itt a 2. rész, melyben apa és fia kalandjai folytatódnak, de ezúttal anyuka is csatlakozik a bulihoz!