Nézz be a TENET kulisszái mögé!

Most itt a lehetőség, hogy bepillantást nyerj a TENET kulisszái mögé az alábbi, közel  10 perces exkluzív videóval.

Tudd meg, hogyan készült Christopher Nolan elképesztően látványos és akciódús új filmje!

( Spoilermentes. :) )

Végre a mozikban az év egyik legjobban várt filmje, Christopher Nolan legújabb thrillere, a TENET.

A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

A főszerepet játszó John David Washington mellett, akit a nézők például a Csuklyások - BlacKkKlansman című filmből ismerhetnek, fontos feladatot kapott Robert Pattinson - már felejtés övezi az Alkonyat-filmekbeli szereplését -, és természetesen a Christopher Nolan filmjeiből kihagyhatatlan Michael Caine is.
A főbb szereplők közt tudhatjuk még Kenneth Branagh-ot, aki a Dunkirk után ismét együtt dolgozott Nolannal, és a Nyughatatlan özvegyekből megismert Elizabeth Debicki-t is. Szintén a fedélzeten van még a bollywood-i szupersztár Dimple Kapadia, a Yesterday-ben főszerepet játszó Himesh Patel,  A HA/VER (Kick-Ass) színésze Aaron Taylor-Johnson,  és Clemence Poesy (Erőszakik) is.

Hoyte van Hoytema operatőr - akivel Nolan már a Dunkirk és a Csillagok közöttben is együtt dolgozott - rengeteg helyszínen, egészen Európától Indiáig, IMAX kamerával, ultra-szélesképernyős, 70 mm-es objektívvel forgatott. Nem meglepő tehát, hogy a film költségvetése több mint 200 millió dollár. Nolan nem hiába nevezte ezt a projektjét a “legambíciózusabbnak”. Számos külső helyszínen használták ezt a technikát, az észt autós hajszától kezdve az épületnek ütköző repülőgépig - ahol a repülő nem CGI, hanem igazi gép volt. Mindez Nolan IMAX-technika iránti szeretetét és elköteleződését igazolja.

Ne hagyd ki az év egyik legjobban várt mozifilmjét a TENET-et, vedd meg rá a jegyed most!