Mini napok a Cinema City mozikban – kicsiknek és kicsivel nagyobbaknak is!

A Cinema City mozik kedvezményes jegyárral és animációs filmcsemegékkel várják a csemetéket 2021. augusztus 5. (csütörtök) és augusztus 8. (vasárnap) között!

A nyár legsikeresebb animációs filmjei mellett az augusztus 8-án premieres Flamik című filmre is kedvezményes jegy váltható a gyerekeknek, de a legnagyobb meglepetés, hogy ebben a 4 napban premier előtt megtekinthető a kicsik által már nagyon várt A kuflik és az Akármi című legújabb mozifilm is!

Izgalmasan hangzik? Akkor olvass tovább a részletekért!

 

 

Minden, amit a Mini napokról tudni kell:

A Mini napok 2021. augusztus 5. és 2021. augusztus 8. között kerül megrendezésre az ország minden Cinema City mozijában.

16 éves korig válthattok kedvezményes jegyet (1000 Ft/fő) az akcióban résztvevő 9 film valamelyikére, de ha bevállalósak vagytok, akkor egymás után akár többet is megnézhettek egy nap! A szuper filmkínálat mellett pedig ízletes Mini menüvel is várunk benneteket családjaitokkal együtt. A Mini menü ára 1300 Ft/db (augusztus 5-től a készlet erejéig), a tartalma pedig: kis popcorn (1,5l) + kis üdítő (0,5l) + Nestlé Cini Minis gabonapehely-szelet + Nesquik kakaós tejitalt (180 ml). Indulhat a filmnézős gyerekbuli!
 

Mini napok filmkínálata

A kuflik és az Akármi – premier előtt csak a Cinema City mozikban 2021. 08.05. és 08. között!
(6-os korhatáros)

Megérkezett Dániel András mesesorozatának legújabb filmes darabja, melyben az író saját rajzai elevenednek meg immár harmadjára a nagyvásznon, természetesen Scherer Péter mesés előadásában! A kuflik és az Akármi 10+1 humoros történetet tartogat a nézőknek: Zödön elvarázsolt foltját keresi, Valér megpróbál eltévedni, Hilda végtelen hosszú sál kötésébe kezd, Fityirc és Titusz egy különleges kiállításra keverednek, Bélabá világkörüli útjáról mesél, Pofánka pedig majdnem végleg elkavarodik az időben. Új szereplőkkel is találkozhatunk, és arra is választ kapunk, mi is az az Akármi! Amúgy hallottátok már az új Kuflik rappet?

 

Flamik – premierfilm!
(6-os korhatáros)

Létezik egy távoli csodás sziget, ahol kis fánk alakú teremtmények, a flamik éldegélnek. Op és Ed, a cserfes, szeleburdi flami-testvérpár egy nap egy különleges virágot talál, amely 1835-ből a mai Sanghajba repíti őket. Egy vadiúj világban találják magukat, ami csupa fény, és zaj, és izgalom, és ahol már nem léteznek a flamik. Az első sokk után a cuki kétbalkezes duó útra kel, hogy megmentsék a fajukat a kihalástól. Miután rátalálnak az időutazó gépre – ami őket is átsegítette az időkapun -, évszázadokat átívelő kalandokban lesz részük, ahol megannyi kedves barátra lelnek, és talán még a történelmet is megváltoztatják. A Flamik magyarországi premierje éppen a Mini napok első napjára esik, de ezt is kedvezményes jegyáron nézhetitek meg 2021.08.08-ig! Ki ne hagyjátok!
 

 

Luca 
(6-os korhatáros)

Két kis víziszörny fiú – akik megszáradva emberré válnak – minden álma, hogy egy Vespa robogón beutazza a világot. De van néhány probléma: nincs pénzük, félnek az emberektől, és ha víz éri őket, visszaváltoznak víziszörnnyé – akiktől meg az emberek félnek. Azonban megváltoznak a dolgok, amikor belebotlanak egy ember-kislányba, akinek viszont az a célja, hogy legyőzze a helyi nagyképű piperkőcöt az éves Kupa-versenyen. A Pixar legújabb meséje egy olasz tengerparti kisvárosba kalauzol bennünket, ahol leckét kapunk barátságról, elfogadásról, családi összetartozásról, és mindeközben remekül szórakozunk! Az 1950-1960-as évek olasz moziját ismerő felnőttek szívét pedig számos vonatkozó filmes omázs dobogtathatja meg.
 

 

Lelki ismeretek
(12-es korhatáros)

A Lelki ismeretek című filmben Soul, a zenetanár legnagyobb álma, hogy egyszer egy igazi dzsessz-zenekarral léphessen színpadra. Nos, erre az álmára „csupán” néhány évtizedet kell várnia, de végül megkapja a vágyott lehetőséget, amikor egy meghallgatáson meglátják benne a zenei zsenit. Azonban mielőtt Soul álma beteljesülne, egy banális baleset következtében elhalálozik. Ezzel vége lenne? Dehogy! Soul-t nem olyan fából faragták, mint aki ennyiben hagyja a dolgokat! Felrúgva a túlvilági szabályokat mindent elkövet, hogy visszakerüljön a Földre és felléphessen a zenekarral. Mindeközben barátságokat köt, és a morbid szituáció ellenére igazán vicces kalandokba keveredik! A készítők szívvel-lélekkel alkották meg ezt a Pixar-darabot, ami nem csak humoros, de rávilágít arra is például, milyen szép dolgok vannak az életben, amikért érdemes lehet megszületni…
 

 

 

Nyúl Péter 2.: Nyúlcipő 
(6-os korhatáros)

Megérkezett a Beatrix Potter történetei alapján készült 2018-as Nyúl Péter folytatása! Nyúl Péter és barátai visszatérnek, velük pedig Bea-t, a bájos kétlábút (Rose Byrne) valamint vőlegényét (Domhnall Gleeson) is viszontlátjuk. De a boldog brit vidéket ezúttal lecseréli a nagyváros zaja, ahol semmi sem olyan békés, mint egy ötórai tea: ahova Péter és rokonsága beteszi a tappancsát, ott biztos a felfordulás…
 

 

Raya és az utolsó sárkány
(6-os korhatáros)

Kumanda fantasztikus világa, ahol a sárkányok és az emberek is békében éltek, immáron a múlté. A világ darabokra hullott, az emberek harcra készek és bizalmatlanok egymással szemben – a sárkányok pedig kővé váltak. Egy kivételével, aki eltűnt. Raya feladata felkutatni az utolsó sárkányt és segítségével helyreállítani a világ rendjét…
 

 

 

Szilaj: Zabolátlanok
(6-os korhatáros)

A DreamWorks Animation és a Netflix eredeti sorozata, amely alapján a film készült, maga is a Szilaj, a vad völgy paripája című, 2002-es, Oscar-jelölt filmen alapszik. Az Emmy-nyertes sorozat 2017 májusában indult, és jelenleg 52 epizódnál tart, most pedig a Cinema City Mini napok keretében kedvezményesen nézhetitek meg a második egész estés filmet!
 

 

 

Croodék: Egy új kor 
(12-es korhatáros)

2013-ban a világ megismerhette az őskor első családját, Croodékat. Az Oscar-jelölt animációs vígjátékban a változó világukhoz alkalmazkodni próbáló famíliát világszerte szívébe fogadta a közönség, mert megmutatták, hogy a család fontossága időtlen – és, hogy milyen keveset is fejlődtünk. Most újabb kihívással kell szembenéznie hőseinknek, pontosabban egy másik családdal, akik első ránézésre sokkal modernebbek és „jobbak” (nevük: Jobbagy), mint Croodék. Hogy ebből mi lesz? Kiderül a mozikban!
 

 

A Hercegnő és a hét törpe 
(6-os korhatáros)

A Jégvarázs és az Aranyhaj alkotóinak legújabb filmje megérkezett! A dél-koreai animációs alkotás a Grimm-testvérek Hófehérke-történetének parodisztikus és csavaros változata, olyan népmesei és klasszikus meseelemekkel vegyítve, mint az Andersen-meséből ismert A piros cipellők.  A film zeneszerzője az Emmy-díjas Geoff Zanelli (Barátom, Róbert Gida, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, Demóna). A Hercegnő és a hét törpe a humoros, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szóló mesesikerek, mások mellett a Shrek-filmek legjobb hagyományait követi.
 


Várunk Benneteket szeretettel a Mini napok keretében 2021. 08. 05. és 08. között országosan a Cinema City mozikban! Nehogy lemaradjatok!